Video // Accident în lanț pe trecerea de pietoni dintre s. Ratuș și Măgdăcești

Accident rutier matinal cu implicarea a cinci autoturisme pe traseul național M2. Coleziunea în lanț a avut loc în jurul orelor 9 dimineața pe trecerea de pietoni dintre s. Ratuș și Măgdăcești.

 

Captură video

Jurnaliștii de la Deschide.md, ofiţerul de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, Petru Buga, a declarat că o maşină de model „Toyota” a staţionat regulamentar la trecerea de pietoni, iar al patrulea vehicol din lanţ s-a tamponat cu viteză în al treilea vehicol, ceea ce a cauzat deteriorarea acestuia şi a celor două automobile din faţă.

În urma accidentului, pasagerul maşinii a patra a avut nevoie de intervenţia medicilor, acesta având diferite leziuni corporale, dar starea este stabilă.

Potrivit poliţiei, vinovat se face şoferul celui de-al patrulea autovehicul. Acesta riscă o amendă între 1000 şi 1500 de lei şi şase puncte de penalizare.

În accident au fost implicate cinci autoturisme și preliminar presupunem că șoferii a celor patru automobile nu ar fi reușit să oprească atunci când conducătorul autoturismului de model Toyota ar fi frânat la trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, pe traseul național M2 s-au format ambuteiaje.

Cauzele producerii accidentului, dar și alte circumstanțe urmează a fi stabilite de oamenii legii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *