Accident grav lângă satul Bujor din Hânceșt: O căruță a fost spulberată de un camion pe traseul E581 Chișinău – Leușeni

Accident grav pe traseul E581 Chișinău – Leușeni, în apropiere de satul Bujor din raionul Hâncești, cu implicarea unui vehicul cu trațiune animală / căruță și un autocamion, comunică știri.md

O căruță condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, locuitor al raionului Nisporeni, în urma unei manevre a ieşit brusc de pe acostament pe partea carosabilă şi a fost tamponat lateral de un autocamion de model MAN, condus de un şofer în vârstă de 60 de ani.În urma impactului, persoanele aflate în căruţă, conducătorul cât şi pasagera, locuitoare a raionului Nisporeni, au suferit vătămări corporale, ambii fiind transportați la Spitalul Raional Hânceşti pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a intervenit Poliţia. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,00 mg/l.

Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul. Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal.

Informaţia a fost confirmată pentru Știri.md de către Ofiţerul de Presă al IP Hânceşti, Cristina Vicol.

2 thoughts on “Accident grav lângă satul Bujor din Hânceșt: O căruță a fost spulberată de un camion pe traseul E581 Chișinău – Leușeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *