Foto // Accident tragic în raionul Cimișlia: A fost lovit mortal după ce a scăpat viu dintr-un alt accident

Un șofer a a ajuns cu mașina într-un parapet, însă după ce a coborât din automobil, a fost lovit mortal de un Volkswagen. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe traseul Ialoveni – Cimișlia, pe sectorul de drum dintre localitățile Sagaidac și Zloți, raionul Cimișlia, transmite Deschide.mdSilvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a declarat pentru Deschide.MD că victima, un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din localitatea Baurci, Ceadâr-Lunga, se deplasa la volanul unui automobil de model Ford Fusion, când a pierdut controlul volanului, iar automobilul a ajuns într-un parapet.

„După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de  de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului”, a precizat Vetcu.

Potrivit informațiilor IGP, în ultimele 24 de ore, în țară au fost înregistrate opt accidente rutiere, soldate cu nouă persoane traumatizate, iar alte 77 de accidente s-au soldat cu pagube materiale.
sursa: Deschide.md

One thought on “Foto // Accident tragic în raionul Cimișlia: A fost lovit mortal după ce a scăpat viu dintr-un alt accident”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *